Lusthuizenlaan 6

8434 Westende-Bad (Middelkerke) - Belgium - Europe

Tel. & Fax: +32 (0)59/301864 Mobile: +32 (0)472/124675

Merchandising ?

Uw aanwezigheid in het winkelrek vereist continu de juiste zorg. Het juiste aantal facings, een net en ordelijk schap, correcte prijsaanduidingen, duidelijke informatie en tal van andere details zijn bepalend voor uw verkoop.

Een ‘tweede plaatsing’ negotiëren en daarvoor een prachtige display of zelfs een heel promo-eiland ontwikkelen is één. Zorgen dat al dat fraais ook perfect geplaatst wordt is nog heel wat anders. Deze taken staan gewoonlijk niet bovenaan het prioriteitenlijstje van een rayon- of winkelverantwoordelijke. Bovendien vraagt de montage van een beetje display en PLV materiaal al snel enig inzicht en handigheid, of zelfs in sommige gevallen de nodige training.

Voor onze merchandising-medewerkers is dit soort opdrachten dagelijks kost. Iedere dag zijn wij in heel België in de weer met het ‘verdedigen’ van de schap- en winkelruimte voor onze klanten. Binnenkort ook van de uwe? Meer info ?

Technical Merchandising

Wij beschikken over een specifieke en ruime technische kennis waarmee we in een mum van tijd remodelings en/ of installaties succesvol realiseren.

Vakkundig technisch monteren wij permament materiaal of meters rayon.

 

Technical Merchandising (Remodeling).

Sales Merchandising

Sales Merchandising.

Wij kunnen uw bestaande verkoopteam assisteren tijdens strategische periodes, om zo de bezoekfrequenties te verhogen in bestaande en/ of nieuwe kanalen.

Traditionele Field Merchandising

Traditionele Field Merchandising.

Tijdelijk of vast POS (Point Of Sale), POP (Point Of Purchase) en PLV -materiaal strategisch installeren en updaten in veel verkooppunten op korte tijd..

Promotionele merchandising

Rackjobbing

Leveling

Planogrammen

 

Annimatie - Sampling

Verkoops Annimaties & Sampling.

Tijdelijk of vast POP-materiaal strategisch installeren en updaten in veel verkooppunten op korte tijd.