Lusthuizenlaan 6

8434 Westende-Bad (Middelkerke) - Belgium - Europe

Tel. & Fax: +32 (0)59/301864 Mobile: +32 (0)472/124675

Onze Visie

"Iedereen weet het beter .... Maar niemand doet het beter, toch niet aan onze prijs .... !"

Uw opdracht verdient optimale aandacht. Met minder nemen wij geen genoegen. De domeinen waar wij werkzaam in zijn : FMCG, apotheken, dokters, doe-het-zelfzaken, brouwerijen, parfumerieën, kledingzaken, ...

In winkels, verkooppunten, showrooms, etalages, op beurzen en evenementen, maken wij voor u het opgemerkte verschil in field, technische, creatieve en sales merchandising.

De duur van een actie varieert per project, maar wij werken zowel op korte termijn alsook op lange termijn.

Met één doel voor ogen : de visibiliteit en rentabiliteit van uw opdracht te verhogen.

 

Wij kunnen ook voor onze opdrachten, de gedecentraliseerde briefing en stockage van uw POS, POP en/of PLV materiaal verzorgen. Zodat de kost van briefing, verdeling van het materiaal, logistiek en uitvoering aanzienlijk lager liggen. Iedereen kan goede diensten verlenen tegen een hoge prijs, of slechte diensten tegen een lage prijs. Maar om een goede dienstverlening tegen lage prijs te garanderen, moet je methoden ontwikkelen die zowel rendabel als innoverend zijn. Van bij het prille begin hebben wij bij Casa Bello deze filosofie gehandeerd en was dit het belangrijkste aandachtspunt. Door het gebruik van zelfstandige medewerkers te optimaliseren en de centralisatie van o.a. logistiek, kunnen wij onze kosten laag houden. En die kostenbesparingen rekenen wij bij Casa Bello op onze beurt door aan jou, de klant.

Een opdracht door Casa Bello uitgevoerd, herkent u aan de sublieme uitvoering, afwerking en niet te kloppen prijs. Wij staan garant voor een creatieve en kwalitatieve aanpak, wat, in combinatie met een efficiënte opvolging, leidt tot een optimaal resultaat. Dat garanderen we u als een partner waar u voor de volle honderd procent kunt op vertrouwen.

Dat dit geen loze beloftes zijn, tonen wij u graag aan : bel ons voor een vrijblijvende bedrijfspresentatie.

 

Historie

"Elk nadeel heeft z'n voordeel ..."

"Velen hebben prachtige ideeën als ze onder de douche staan. Maar weinigen doen er werkelijk iets mee !"

Casa Bello bvba werd opgericht in 2008.

En was in de begin periode vooral werkzaam in de pers, tabak, kansspelen, food en genotsmiddelen industrie.

Met als nevenactiviteiten free lance merchandising, animaties en het ontwikkelen van IT oplossingen.

Door de huidige crisis kiezen alsmaar meer grote merchandising bedrijven om met minder vaste merchandisers te werken. Waardoor er een expansieve vraag is naar free lance merchandisers en animators.

Mede door die nefaste crisis kwam er een drastische en negatieve conjunctuur in de pers, tabak en kansspelen industrie en werd dus onze nevenactiviteit omgezet naar onze hoofdactiviteit.